Руши Виденлиев и жена му Таня напуснаха България и се

Руши Виденлиев и жена му Таня напуснаха България и се ...

Руши избяга при майка си Лора в Кейптаун и не планира да се връща скоро! Заведе и сина си.


Руши Виденлиев и жена му Таня напуснаха България и се отправиха към топъл Кейптаун, за да гостуват на майката на певеца Лора Виденлиева, научи HotArena.

Майката от години живее в Южна Африка, където се радва на имение. Синът на Руши, който през ноември стана на една година, стоически издържал дългия път от София до Кейптаун. Продължителността на пътуването е приблизително 16 часа, в зависимост от това колко прекачвания има и колко време е престоят по летищата, писа „Галерия“.

Манекенката Таня и Руши отишли при Лора в края на януари по специален повод. Точно на 28 януари една от най-богатите българки отпразнува първата годишнина от сватбата си с художника Георги Юруков. Двамата вдигнали пищно парти по радостния повод, на което настоявали да присъстват и наследниците им.

Вече трета седмица Руши и жена му са в имението на Лора и се радват на слънчевите дни. Климатът се отразявал много добре на сина им, който се радвал и на разнообразието от пресни екзотични плодове.

Руши и Таня не бързали да се прибират в родината и предпочитали да изкарат зимата на топло. В момента манекенката е загърбила кариерата си заради майчинството, а Руши не планира концерти в близко бъдеще.

Източник: hotarena.net