Русенци се оплакват, че след мащабни ремонти на улиците част

...
Русенци се оплакват, че след мащабни ремонти на улиците част
Коментари Харесай

Русенци се оплакват от липсващи пътни знаци и транспортен хаос

Русенци се оплакват, че след огромни поправки на улиците част от пътните знаци липсват, което основава транспортен безпорядък, заяви Българска национална телевизия.

Те изясняват, че и все още има сектори, които са затворени и се асфалтират, само че не са обозначени с предупредителни табели.

По думите им всеки месец от " Пътна полиция " изпращат до общините и Агенция " Пътна инфраструктура " сред 30 и 40 писма за нередности, които би трябвало да бъдат отстранени.

Улица " Княжеска " е двупосочна, само че поради ремонт на една от пресечните й улици и възбрана за нахлуване по другите две, тя се оказва " път без излаз ". А компанията реализатор не е сметнала даже за належащо да сложи знак за ремонта, изясняват русенци.

От Пътна полиция декларират, че към този момент има санкционирани.

Старши контрольор Стилиян Станев, шеф група в Сектор " Пътна полиция ", разяснява, че на компанията, която е изпълнявала асфалтирането на тротоарите в града, са й формиран три акта. Като глобата е в размер от 2 до 7 хиляди лв..

Санкционирани са и водачи, които не съблюдават времената организация.

Освен съответната санкция законът планува и отнемане от правоуправление, добавя инспекторът. Той поучава жителите при определяне на изчезнали знаци или осведомителни табели да подават сигнал на тел. 112. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР