Русенци са много притеснени от повишаването на цените, заяви водачът

...
Русенци са много притеснени от повишаването на цените, заяви водачът
Коментари Харесай

БСП - Русе регистрира листата си за вота на 2 април

Русенци са доста обезпокоени от повишението на цените, съобщи лидерът на листата Иван Иванов

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва листата си с претенденти за народни представители в РИК - Русе. Документите подаде лидерът Иван Иванов, министър на земеделието в 47-ото Народно събрание.

" Целите, които си слагаме за реализиране в 49-ото Народно заседание на България, са увеличение приходите на хората, преодоляване на инфлацията, преборване на неравенствата в обществото. " Това сподели господин Иванов пред русенските медии, оповестиха от пресцентъра на левицата.

Той добави, че дружно с останалите претенденти от листата на социалистите от област Русе, ще водят спокойна и толерантна акция, в която ще изложат своите визии и хрумвания за бъдещето на страната.

" Партиите би трябвало да постъпят оптимално отговорно и да се сформира работещ кабинет, който да изведе страната от рецесията. Разговарях през днешния ден с доста русенци и всеки един от тях е доста обезпокоен от повишението на цените. Това е дневният ред на обществото и страната би трябвало да проработи на високи обороти с цел да се овладее хаосът във всички равнища на публичния живот ", приключи Иван Иванов.

Той показа присъстващите претенденти от русенската листа и акцентира, че всички четиринадесет индивида са експерти в своите сфери на работа, само че на първо място са хора, които желаят да допринесат за възстановяване на средата на живот, за непоклатимост и сигурност в нашето общество.

Листата с претенденти за народни представители в 49-ото Народно заседание на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в Русе е следната:

1. Иван Иванов – правист, историк

2. Ивалинка Цанкова – инженер агроном

3. Биляна Иванова – правист

4. Асен Ласонин – икономист

5. Емил Божков – икономист

6. Нора Стоянова – финансист

7. Елисавета Досева – инженер, занаятчия на спорта

8. Георги Лукарев – компютърен експерт

9. Емил Георгиев – инженер

10. Момчил Стефанов – машинен технолог

11. Микаел Чакълджиян – правист

12. Стефан Михов – правист, политолог

13. Атанас Пеев – фотограф

14. Сашо Стоянов – икономист
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР