Русенският окръжен съд ще разгледа по съкратената процедура делото срещу

...
Русенският окръжен съд ще разгледа по съкратената процедура делото срещу
Коментари Харесай

Северин Красимиров се размина с доживотна присъда!

Русенският областен съд ще прегледа по съкратената процедура делото против Северин Красимиров, откакто той направи цялостни признания. Решението на магистратите значи, че упрекнатият за убийството на тв водещата Виктория Маринова ще получи по-ниско наказване - сред 20 и 30 години затвор.

Според обвинителния акт 21-годишният Северин Красимиров е направил блудствени дейности, обезчестяване и съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост. Не са събрани доказателства закононарушението да е обвързвано с специалността на Виктория Маринова.

Точно в 10.00 часа Северин Красимиров беше доведен от пандиза в Белене с белезници в правосъдната зала, с цел да дава отговор пред петчленния правосъден състав за 3 обвинявания - блудничество, обезчестяване и съзнателно ликвидиране. В залата пристиганха и неговите родственици. Майка му се разплака и припадна.

Красимиров беше хванат в Германия няколко дни след убийството и екстрадиран в България. Днес околните на Виктория Маринова предявиха цивилен иск за обезщетение в размер на общо 450 000 лева.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР