Русенски криминалисти разкриха наркооранжерия, като при акцията са арестувани петима

...
Русенски криминалисти разкриха наркооранжерия, като при акцията са арестувани петима
Коментари Харесай

Ченгетата в Русе разкриха наркооранжерия

Русенски криминалисти разкриха наркооранжерия, като при акцията са задържани петима души. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град, съобщи Българска телеграфна агенция.

Наркооранжерията била обособена в парцел на 58-годишна жена във великотърновското село Вардим. В три пространства са открити 82 броя растения канабис, саксии за развъждането им и съоръжение за произвеждане на дрогата - вентилация, устройства за поддържане на температура, торове, апаратура за напояване и пречистване на водата, както и към 100 грама суха тревна маса.

При инспекцията са задържани двама души - 58-годишната господарка на парцела и мъж на 62 години от софийското село Бистрица.

В Русе служителите на реда задържат още трима мъже, които били съпричастни към закононарушението. В техните парцели са открити метамфетамин и амфетамин, както и муниции. От Окръжната прокуратура в Русе осведомиха, че следствието по случая продължава. Петимата души са задържани за 72 часа, като са им повдигнати обвинявания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР