Русенската фирма „Оргахим“ АД е представила инвестиционно предложение за преустройство

...
Русенската фирма „Оргахим“ АД е представила инвестиционно предложение за преустройство
Коментари Харесай

РИОСВ – Русе проверява известна фирма за опасен отпадък

Русенската компания „ Оргахим “ АД е показала капиталово предложение за преустрояване на съществуваща постройка за произвеждане на бои за боядисване на коли.
В тази връзка Регионалната ревизия по околната среда и водите в Русе е направила непланирана инспекция на компанията за химически артикули.
Компетентните лица от Регионална инспекция за опазване на околната среда при огледа на площадката са забелязали, че към този момент са инсталирани част от оборудванията за новото произвеждане. Управляващите акционерното сдружение, не показали съгласувана документи на място. Констатирана е и липса на издадено позволение за градеж, за което инспекцията в Русе ще сезира съответните органи.
При обхода на индустриалната площадка били открити към 90 бидона с съдържимост от 1 куб. м, цялостни с боклуци от производството и съхранявани навън. „ Оргахим “ АД е показало нужната документи за съхранявания рисков боклук.
РИОСВ- Русе е дала наставление на сдружението в къси периоди да реалокира съдовете в покрито помещение, отвън въздействието на външните атмосферни условия, а по-късно да ги съобщи за отнасяне на компании, оторизирани за тази активност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР