Русенецът Банчев извоюва сребърно отличие от Европейското първенство по стрелба

...
Русенецът Банчев извоюва сребърно отличие от Европейското първенство по стрелба
Коментари Харесай

Весела Лечева отличи Иван Банчев и треньора му Йордан Джамбазов

Русенецът Банчев извоюва сребърно отличие от Европейското състезание по пукотевица с лък за младежи

Министърът на спорта Весела Лечева почетни плакети на състезателя на Семеен кодекс „ Джамбо-2006 “ - Русе Иван Банчев, които извоюва сребърно отличие от Европейското състезание по пукотевица с лък за младежи в Лилешал, Англия, на персоналния му треньор Йордан Джамбазов и на националния треньор Иван Иванов.

Заедно с тях бяха отличени и състезатели по гребане и лека атлетика за постигнатите триумфи от огромни шампионати.

„ Щастлива съм, че мога да наградя толкоз доста млади състезатели, които са бъдещето на българския спорт. Надявам се да продължите да упражнявате и да се състезавате, с цел да постигнете още по-големи триумфи. Предстоят Олимпийските игри в Париж 2024 и в Лос Анжелис 2028. Вие сте поколението спортисти, което чакаме да забележим там “, сподели Лечева, предава

Тя поздрави и треньорите на състезателите. „ Приносът на треньорите за тези триумфи е огромен. Наясно съм, че без професионален щаб нито един играч не може да пробие измежду най-хубавите в света. Затова ви благодаря за всекидневните старания, които полагате, вашите състезатели да са на международно равнище “, обърна се към треньорите Весела Лечева.

Министърът на младежта и спорта се ангажира с тематиката да бъде преразгледана наредбата за критериите, изискванията и реда за награждаване на спортисти, треньори и длъжностни лица и в нея да бъдат включени и медалисти от юношески шампионати.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР