Rusemedia.com Учител от Русе бе изправен пред съда по обвинение в

...
Rusemedia.com
Учител от Русе бе изправен пред съда по обвинение в
Коментари Харесай

Похотлив учител по физическо прави секс с 14-годишна ученичка и блудства с друго момиче, едната опита да се самоубие!

Rusemedia.com Учител от Русе бе изправен пред съда по обвиняване в полови контакти и блудствени дейности с две малолетни девойки, негови ученички. Делото се гледа при закрити врата поради възрастта на потърпевшите.

43-годишният Ивайло Александров е задържан през декември предходната година, когато родители подават сигнал до шефа на ОУ " Иван Вазов “. Притеснени от държанието на щерка си, те са разбрали за смущаващите контакти на 13-годишната си щерка с преподавателя по физическо. В хода на следствието излиза наяве, че дейностите му са траяли повече от 4 години. Едното от потърпевшите девойки е било обект на блудничество още през 2013 година, оповестява rusemedia.com.

С една от ученичките учителят е имал на няколко пъти полов контакт, а друга от жертвите му е направила опит за самоубийство. Александров бе докаран с белезници от следствения арест в съда, където със отбраната му са ангажирани двама юристи. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване от 5 до 20 години затвор. Към момента от Министерството на образованието и Регионалното ръководство в Русе отхвърлят всевъзможен коментар, защото се касае за малолетни деца.

По същата причина и от прокуратурата, и от отбраната бяха сбити. " Вярно, че се касае за дело от висок публичен интерес, само че се визира нравствеността на жителите, заради което ви апелирам и вие да ни разберете. Не можем да изнасяме директно волята на съда информация за делото “, съобщи прокурорът от Окръжна прокуратура Николай Николов.

Защитникът на подсъдимия, юрист Ангел Стефанов, разяснява, че квалификацията на закононарушението е по-тежка, защото обвиняването е за блудничество с във връзка с две и повече малолетни лица. На този стадий учителят не е решил дали ще се възползва от опцията за кратко правосъдно разследване, като признае обстоятелствата по делото, или ще има общоприет правосъден развой.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР