Русе. В Европейския парламент ще защитаваме специфичните български интереси в

...
Русе. В Европейския парламент ще защитаваме специфичните български интереси в
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Лиляна Павлова: В Европейския парламент ГЕРБ ще защитава специфичните български интереси в енергийния сектор

Русе. В Европейския парламент ще пазиме характерните български ползи в енергийния бранш и ще насърчаваме българските вложители за построяването на планове, които способстват за диферсификацията на енергийния пазар и по-голямата самостоятелност на енергийните доставки. Това ще докара до по-голяма конкуренция на енергийния пазар и надлежно до по-ниски цени за потребителите. Това сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова, която посети през днешния ден русенска компания за горива и превоз, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
" Изборите са значими, тъй като с поддръжка за листата на ГЕРБ ще продължи работата в посока на това да се пазят ползите на жителите. Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ знаят и могат, разяснява още Павлова. Тя беседва с управлението и чиновниците дружно с народния представител от ГЕРБ – Русе и регионален координатор на партията в Русенска област Пламен Нунев.
Собственикът Станко Станков показа в резюме активността на обособените сдружения от компанията и се спря на съществени аспекти от развиването им с европейско финансиране. Коментирани бяха настоящи въпроси, засягащи опциите за потребление на европейските финансови принадлежности за разширение и модернизиране на сдруженията.
Като сериозен проблем бе изтъкната неналичието на задоволително готови служащи и чиновници. Основен акцент в работата на настоящето държавно управление и за в бъдеще е да се влага в образованието, с цел да има благоприятни условия за младежите, тъй като те са бъдещето на България.
Лиляна Павлова увери, че поддръжката за развиване на българския бизнес ще продължи, с цел да бъде той съвременен и конкурентен. По думите на претендента за евродепутат доста вложения са вложени в Русенска област и страната, а работата за България ще продължи и в Европейския парламент, с цел да продължи усвояването на евросредства и да се затвърди развиването на всички райони.
Подкрепете ни на 26 май, с цел да има България още по - положително бъдеще с реализацията на още повече планове с европейско финансиране. Те ще оказват помощ на бизнеса и ще допринесат за основаване на нови работни места, уточни в умозаключение депутатът Пламен Нунев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР