Русе. В Европа имаме нужда от по-малко и по-внимателно обмислени

...
Русе. В Европа имаме нужда от по-малко и по-внимателно обмислени
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Ева Майдел в Sin Cars: В България имаме потенциал да сме в челните места по иновации и технологии в ЕС

Русе. „ В Европа имаме потребност от по-малко и по-внимателно премислени регулации, с цел да имаме същински огромни европейски новаторски компании, а освен американски. В България имаме капацитет да сме в челните места по нововъведения и технологии в Европейски Съюз, а точно те основават нови производства и работни места. Затова не преставам да поддържам бизнесмени с визия и хрумвания като Росен Даскалов “. Това сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Ема Майдел, която посети през днешния ден русенския производител на коли Sin Cars със притежател инж. Росен Даскалов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя беседва с служащи и чиновници във компанията.
Даскалов показа компанията, а претендентът за евродепутат Ева Майдел научи от притежателя на Sin Cars, че се приготвя построяването високотехнологична фабрика за произвеждане на електрически и хибридни коли в Русе. Той изясни, че индустриалната линия би трябвало да започва през 2020 година Първоначалната инвестиция е над 10 млн. лева и ще разкрие сред 50 и 100 нови работни места.
Оптимизираният индустриален развой ще разреши бързо и елементарно сглобяване на другите разновидности на платформи, като се употребяват общоприети материали. Новата индустриалната линия L-City е проектирана с годишен потенциал от 20 000 автомобила, които ще бъдат ориентирани към европейския пазар.
Една от водещите цели при основаването на плана L-city е ангажирането с идеята за запазване на околната среда, понижаване на излъчванията в градовете и основаване на по-здравословна витална среда, означи в умозаключение Даскалов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР