Русе ще бъде домакин на тазгодишната национална среща на организацията

...
Русе ще бъде домакин на тазгодишната национална среща на организацията
Коментари Харесай

Русе ще е домакин на националната среща на организацията на малките хора

Русе ще бъде хазаин на тазгодишната национална среща на организацията на дребните хора. Форумът ще се организира до края на април, а на него се чака да бъдат показани вижданията на всички заинтригувани страни, а също по този начин да се набележат и спомагателни ограничения за предварителна защита на обществената изолираност. Провеждането на събитието бе разисквано на среща сред регионалния шеф на Велико Търново проф. Любомира Попова и ръководителят на Националната организация " Малки български хора " инж. Светослав Чернев.

На нея бе обърнато внимание на опцията за даване на услугата Център за обществена рехабилитация и интеграция, който да обхване най-малко 100 лица от цялата страна, в това число и деца. Основните действия, които ще бъдат предлагани са лечебна физкултура, самостоятелна поддръжка, разнообразни типове образования.

Центърът се планува да бъде построен на отзивчиво място в София наоколо до централната железопътна и автогара, като това обезпечи оптимално улеснение на ползващите услугата от други обитаеми места на страната.

Също по този начин беше показана и цялостната активност на организацията, включваща реализирането на интернационалните планове, самодейностите за информиране и показване на опциите на хората с увреждания и ролята им в обществото, както и осъществяването на голям брой изследвалия, изследвания и разбори на потребностите на лицата с увреждания и техните фамилии в народен и районен подтекст.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР