Русе. Поредна специализирана полицейска операция, насочена срещу разпространението и употребата

...
Русе. Поредна специализирана полицейска операция, насочена срещу разпространението и употребата
Коментари Харесай

Голямо количество наркотици са открити и иззети при спецоперация в област Русе, задържан е 30-годишен мъж

Русе. Поредна профилирана полицейска интервенция, ориентирана против разпространяването и използването на наркотични субстанции, е осъществена от чиновници на ОДМВР – Русе. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Тя е осъществена в границите на няколко дни под наблюдението на прокуратурата. В хода ѝ на 9 ноември служители на реда на районно управление (на МВР) – Бяла направили инспекция на земеделска равнища в местността Бабин бунар - землище на с. Кривинаи. като разкрили разстлана върху найлони и дървени плоскости зеленикава тревна маса, дала присъщата реакция на марихуана при осъществения полеви наркотест. В непосредственост до равнищата бил засечен и паркиран товарен автомобил с великотърновска регистрация, с който мъж се е опитал да избяга при типа на служителите на реда. Минути по-късно 30-годишен мъж бил арестуван. При последвалия оглед на място са открити и празни съдове с друга съдържимост.
В хода на интервенцията са осъществени поредност от оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности на адреси в Свищов и с. Кривина, където са открити още количества марихуана, съхранявана в полиетиленови пликове, както и изсушена тревна маса. Общото количество на конфискуваните опиати възлиза на почти 18 кг.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. 30-годишният мъж е арестуван с прокурорско разпореждане за 72 часа. Работата по следствието продължава, обяснява се и съпричастността на други лица към незаконната активност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР