Русе. Пожелавам на здравните специалисти да не губят онази човешка

...
Русе. Пожелавам на здравните специалисти да не губят онази човешка
Коментари Харесай

Кметът на Русе Пенчо Милков: Пожелавам на здравните специалисти да не губят онази човешка топлина и стремеж към подкрепа на страдащите, които са начертали техния професионален път

Русе. Пожелавам на здравните експерти да не губят онази човешка топлота и блян към поддръжка на страдащите, които са начертали техния професионален път. Това се показва в приветствен адрес от кмета на Община Русе Пенчо Милков към здравните експерти във връзка техния професионален празник. „ Пожелавам ви да имате силите и вярата, с които да посрещате провокациите на всеки нов ден! Не губете онази човешка топлота и блян към поддръжка на страдащите, които са начертали вашия професионален път “, уточни той.

На 7 април - Световния ден на здравето, управлението на локалната администрация поздрави персонално и екипа на Специализираната болница за интензивно лекуване за пневмо-фтизиатрични болести „ Д-р Димитър Граматиков “- една от лечебните заведения в Русе, в чието профилирано поделение всекидневно се лекуват десетки болни от COVID-19 от региона и страната.

Днес от 12.00 часа по самодейност на Българския лекарски съюз управлението и чиновниците на лечебните заведения в страната ще почетат паметта на медиците, изгубили борбата с COVID-19. По техни данни от началото на пандемията до момента над 120 са медицинските чиновници, в това число и медици от Русе, намерили гибелта си, изпълнявайки своя професионален и честен дълг.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР