Русе. Окръжната прокуратура в Русе повдигна обвинения на 21-годишния Северин

...
Русе. Окръжната прокуратура в Русе повдигна обвинения на 21-годишния Северин
Коментари Харесай

Разпит и обвинения за задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова

Русе. Окръжната прокуратура в Русе повдигна обвинявания на 21-годишния Северин Красимиров за изнасилването и убийството на журналистката Виктория Маринова. В сряда немските управляващи предадоха на летище София търсения Северин Красимиров на българските управляващи. В четвъртък той бе превозен от София до следствения арест в град Русе, където бе разпитан и освидетелстван. Според „ Нова телевизия ” той е споделил къде е скрил телефона на жертвата и през днешния ден той е открит покрай мястото на убийството.
В петък сутринта Окръжната прокуратура в Русе ще внесе в Окръжен съд-Русе искане за задържане под стража на Северин Красимиров.
Агенция „ Фокус ” напомня: 30-годишната телевизионна водеща бе изнасилена и убита в Русе на 6 октомври 2018 година Сигналът за откритото ѝ тяло беше подаден същия ден в 14.18 часа. Смъртта е била породена от удари в главата и задушаване. Няколко дни по-късно, по гледище на българските управляващи, в Германия бе арестуван 21-годишният Северин Красимиров. Задържаният мъж е роден през 1997 година в Русе и има престъпна регистрация за кражба на цветни метали. Иззети са материални доказателства, свързващи лицето с убийството. Открито е съществуване на ДНК материал върху облеклата му от жертвата и от него, както и негов ДНК материал и върху жертвата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР