Русе. Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев присъства

...
Русе. Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев присъства
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев присъства на откриването на новото отделение по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Медика“ - Русе

Русе. Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев участва на откриването и освещаването на новото поделение по ортопедия и травматология в УМБАЛ „ Медика “ - Русе. Събитието бе почетено от ръководителя на Общински съвет - Русе и ректор на Русенския университет член кор. проф. дтн инж. Христо Белоев, заместител - кмета Наталия Кръстева, ръководителя на Общото заседание на Русенския университет проф. Велизара Пенчева и други посетители. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Пламен Нунев поздрави шефа на Лечебни заведения „ Медика “ доцент доктор Кирил Панайотов, както и екипа на отделението в лицето на ръководителя му член кор. проф. доктор Стефан Станчев, доктор Гаурав Сети, Пламен Ванев и двама специализанти. Депутатът пожела сполучлива работа и по-бързо излекуване на лекуващите се към този момент там пациенти.
Пламен Нунев прегледа отделението, което действа от 4 месеца и разполага с 15 кревати. То се намира на втория етаж в болничното заведение, а операционният блок е на първия етаж. Отделението разполага с напълно модерна инсталация. Д-р Станчев посочи пред депутата, че отделението ще бъде с приоритет спинална /гръбначна/ хирургия.
„ За първи път в Русенска област е направена намеса със стабилизация на гръбначен дирек, като пациентът е изписан на шести следоперативен ден “, акцентира доктор Станчев.
Народният представител изрази поддръжката си и тази на сътрудниците от ГЕРБ за екипа на болничното заведение и отделението, като увери управлението в готовността си да окаже подпомагане при зародили въпроси в бъдеще.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР