Русе. Народните представители от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев и

...
Русе. Народните представители от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев и
Коментари Харесай

Русе: Народните представители Пламен Нунев и Светлана Ангелова посрещнаха коледари в централния офис на ГЕРБ в града

Русе. Народните представители от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова посрещнаха през днешния ден коледари в централния офис на ГЕРБ на ул. " Чипровци " 2. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Група от 5 мъже, облечени в обичайни костюми и с геги, от пенсионерския клуб в града назоваха за здраве, благополучие и благодат за всички членове, симпатизанти на ГЕРБ. Заедно с тях бяха пристигнали и дами – членове на структурата на пенсионерите. От името на всички тях Цветанка Габровска сервира откровени благодарности за коледарските дрехи, които са ушити с поддръжката на ГЕРБ – Русе и персонално на регионалния координатор на партията Пламен Нунев.
„ Благодаря от името на всички тук, че за следващ път спазвате традицията да сте при нас във връзка светлия християнски празник. Винаги можете да разчитате на нас. Макар и непретенциозно, само че всичко вършим от сърце “, сподели Пламен Нунев.
„ Пожелавам ви да сте живи и здрави. Нека Новата 2019 година бъде сполучлива, с доста наслада, обич и топлота в фамилиите “, добави Ангелова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР