Русе. На 26 май подкрепа за ГЕРБ е подкрепа за

...
Русе. На 26 май подкрепа за ГЕРБ е подкрепа за
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Лиляна Павлова в Русе: Подкрепата за ГЕРБ е подкрепа за активно и компетентно участие на България в Европарламента

Русе. На 26 май поддръжка за ГЕРБ е поддръжка за интензивно присъединяване на България в Европейския парламент. Може да сте уверени, че ще пазиме ползите на всеки един български жител, сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова, която посети „ Топ мен “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Заедно с народния представител от ГЕРБ–Русе и регионален координатор на партията Пламен Нунев госпожа Павлова беседва с служащите и чиновниците там.
С участието си в Европейския съюз българския дребен и междинен бизнес има достъп до общия пазар и над 500 млн. консуматори, а посредством българската качествена продукция е една от най-хубавите реклами за цялата страна, добави Лиляна Павлова.
Според Павлова чиновниците би трябвало да се гордеят, че с работа си съумяват да покажат освен, че българите можем да работим на международно равнище, само че и да разпространяваме българската просвета и българското национално творчество, част от което е българската шевица. Като евродепутат разпространяването и поддръжката за културата, традициите и културно-историческото ни завещание ще заема значима част от работата ми, съобщи Лиляна Павлова.
По време на срещата Павлова се срещна с индустриалния развой и експортните благоприятни условия на сдружението - производител на висококачествени мъжки костюми по поръчка и на ишлеме. То разполага с съвременна фабрика с 20 хиляди квадратни метра повърхност, притежател е на влиятелното отличие „ Сграда на годината ” в категорията „ Производствени здания ” за 2013 година. Компанията създава 200 хиляди мъжки костюма годишно за водещи европейски фешън марки. Производството е осъвременено, спазващо европейски стандарти за качество. “Топ Мен “ наложи на пазара личната марка „ RICHMART ” за висококачествени мъжки костюми по поръчка, стана ясно от представянето на шефа Мартин Йорданов. Предстои и разкриване на нова фабрика в Италия, добави той.
Народният представител Пламен Нунев посочи положителното взаимоотношение на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, депутатите, Министерски съвет с министър – ръководител Бойко Борисов и локалната власт в лицето на общинските съветници и кмета на Община Русе Пламен Стоилов и неговия екип. Той акцентира, че планът по Оперативна програма „ Градска среда “ за главно възобновяване на ул. „ Александровска “ и редица други са заслуга на госпожа Павлова в качеството и на министър на районното развиване. Тя има значителен принос за развиването на Русе през отминалите 10 години, безапелационен бе Пламен Нунев и прикани за поддръжка на 26 май, с цел да продължи смяната за европейското бъдеще на България.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР