Русе МедиаДвама души са пострадали тежко, след като автомобилът им

...
Русе МедиаДвама души са пострадали тежко, след като автомобилът им
Коментари Харесай

Двама души пострадаха тежко след удар в дърво край Хиподрума

Русе Медиа

Двама души са потърпевши тежко, откакто автомобилът им се е блъснал в дърво на пътя Русе-Николово. Те са откарани в болничното заведение с голям брой контузии, в това число и на главата. Движението в сектора край Хиподрума е затруднено и се контролира от Пътна полиция.

Инцидентът е станал малко преди 6 часа тази заран. Автомобилът „ Волво “ се е движил в посока към Николово. На прав сектор, малко преди спирката на Хиподрума, по неразбираеми аргументи водачът е изгубил ръководство. Колата е навлязла в тревната линия и се е блъснала странично в дърво, съвсем се е сгънала на две и е отскочила назад на пътното платно. Ударът е бил от лявата страна и защото автомобилът е с десен волан, по-тежко е потърпевш пасажерът на предната седалка.

ВИДЕО ТУК

На място са извикани екипи на полицията и „ Спешна помощ “. Линейките са откарали към Спешно поделение двамата мъже в автомобила, които са 29 и на 33 години.

Участъкът е отцепен от полицията и се заобикаля по локалните пътища край Хиподрума. Тъй като няма спирачен път, не е изключва версията колата да се е унесла поради локвите, които са се образували след снощния пороен дъжд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР