Русе. Криминалисти на ОДМВР-Русе са разкрили оранжерия за отглеждане на

...
Русе. Криминалисти на ОДМВР-Русе са разкрили оранжерия за отглеждане на
Коментари Харесай

Разкрита е оранжерия за отглеждане на марихуана в село Сандрово, иззети са канабисови насаждения, суха тревна маса, торове, гриндери и огнестрелно оръжие

Русе. Криминалисти на ОДМВР-Русе са разкрили оранжерия за развъждане на марихуана. Иззети са канабисови насаждения, суха тревна маса, торове, гриндери и огнестрелно оръжие. Задържани са татко и наследник. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Вчера, под надзора на Русенската окръжна прокуратура, е извършена полицейска интервенция по противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции. В хода чиновници на Второ Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи подхванали инспекция на парцел в село Сандрово, населяван от 48-годишен мъж, където разкрили оранжерия за развъждане на марихуана. Открити са 56 засадени растения от рода на канабиса, достигнали друга височина, голям брой торове за развъждането им, както и суха зелена маса, дала присъщата реакция на марихуана при полевия наркотест. Намерени са и везни, гриндери и револвер " Макаров " с муниции.
48-годишният мъж - прочут на полицията, и 19-годишният му наследник са арестувани с полицейска мярка за 24 часа.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР