Русе и регионът не са достатъчно разпознаваеми за румънските туристи.

...
Русе и регионът не са достатъчно разпознаваеми за румънските туристи.
Коментари Харесай

Русе и регионът не са достатъчно разпознаваеми за румънските туристи

Русе и районът не са задоволително разпознаваеми за румънските туристи. Това е открило експертно изследване на Бизнесцентъра за подкрепяне на дребни и междинни предприятия и техни румънски сътрудници.

Русе

Експертите са открили като значителен минус, че туроператорите в Русе не са задоволително инициативни. Фирмите, които посрещат корабите с непознати туристите, употребяват набраната от социализма инерция и не създават нови разновидности за дестинации.
Катя Горанова - изпълнителен шеф на Бизнесцентър за подкрепяне на дребни и междинни предприятие-Русе: Не се вършат задоволително неща, които могат да накарат туристите да оставят финансов запас тук - те идват, гледат в такива времеви шпации, в които даже магазините не са отворени.
Бизнесцентърът в Русе в партньорство със сродни организации в Гюргево са създали обща туристическа тактика за граничния район, която разпространява най-привлекателните места от двете страни на река Дунав. Тя е направена по този начин, че в случай че туристите посетят Басарбовския скален манастир до Русе, по-късно вниманието им да се пренасочва към манастира Комана - до Гюргево.
Катя Горанова: Те са с отчасти препращане и към Румъния, т.е. продуктът е подобен, че, който желае да види нещо, да има концепция, че там също има аналогична опция.
В същото време непознатите туроператори показват като проблем обраслите с треви и шубраци пътеки по някои от забележителностите в района.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР