Русе. Гласувах за Русе – такъв, какъвто го виждам в

...
Русе. Гласувах за Русе – такъв, какъвто го виждам в
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Диана Иванова: Гласувах за чист, подреден и уютен град, чака ни много работа за Русе

Русе. Гласувах за Русе – подобен, какъвто го виждам в фантазиите си. Град с чист въздух, спретнат и комфортен. Град с благоприятни условия, който е притегателна мощ за младежите. Европейски град с бъдеще “. Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Община Русе инж. Диана Иванова малко откакто упражни своя избор в учебно заведение „ Братя Миладинови “ през днешния ден преди обяд, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Вярвам, че русенци ще изразят своята гражданска позиция и ще са взискателни към своето бъдеще и към хората, които ще ги ръководят през идващите четири години. Вярвам, че е пристигнало време жителите да ръководят града и съм уверена, че от на следващия ден ни чака доста работа за Русе “, добави още Диана Иванова.
Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ и депутат Пламен Нунев също упражни своето право на избор през днешния ден в СУ „ Възраждане “. Той прикани русенци да са дейни и да гласоподават за по-доброто бъдеще на Русе.
„ Гласувах за кмет, който ще е покрай хората, ще ръководи дружно с жителите намерено и ще е съпричастен с проблемите на всеки човек “, съобщи Пламен Нунев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР