Русе. Д-р Атанас Атанасов ще продължи започнатото и ще се

...
Русе. Д-р Атанас Атанасов ще продължи започнатото и ще се
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Тръстеник: Д-р Атанас Атанасов ще продължи започнатото и ще се стреми да надгражда

Русе. Д-р Атанас Атанасов ще продължи започнатото и ще се стреми да надгражда, а не да разрушава. Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в село Тръстеник /Община Иваново, Област Русе/. Той взе участие в заключителната предизборна среща на претендента на ГЕРБ за кмет доктор Атанас Атанасов с поданици на Тръстеник. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. По време на събитието с едноминутно безмълвие бе почетена паметта на предходния кмет от Политическа партия ГЕРБ Валентин Великов.
Зам.-председателят на ГЕРБ прикани хората да гласоподават с номер 3 в бюлетината на втори юли. “Ние сме пред вас, с цел да кажем, че ще оказваме помощ и ще работим за развиването на Тръстеник, на Община Иваново и на Русенска област. Знаем, че локалните проблеми в огромната си част се вземат решение от локалния и общинския кмет ”, изясни Цветан Цветанов. По думите му, Тръстеник ще получи поддръжката на народните представители и на държавната власт. “Общинските съветници в Общинският съвет ще поддържат всяко едно рационално предложение за развиването на Тръстеник ”, сподели той.
Цветан Цветанво посочи, че за развиването на обитаемо място са жизненоважни пътните артерии, които дават връзка с огромния град. В тази връзка ръководителят на ПГ на ГЕРБ уточни целта на държавното управление на Бойко Борисов за създаване на пътя Русе – Бяла – Велико Търново. Той увери, че сега се прави Оценка на въздействието върху околната среда и ще стартират отчуждителни процедури.
Д-р Атанас Атанасов ще бъде кмет на всички, без значение за кого са дали своят вот, означи Цветанов. Зам. – ръководителят на ГЕРБ даде образец с кмета Георги Миланов, който се е потвърдил като бранител на ползите на всички жители. „ Молбата ми към вас е бъдете дейни, да създадем осведомения избор. Успехът на Тръстеник минава през три неща. България се нуждае от устойчиво държавно управление. Имаме го с държавно управление с министър-председател Бойко Борисов. Община Иваново има добър кмет в лицето на Георги Миланов. Тръстеник се нуждае от сполучлив кмет и това е Атанас Атанасов. Ето три предпоставки, с цел да изберете за 3 минути номер 3 в бюлетината ”, прикани хората Цветанов.
Немалко се направи през отминалите две години за това село, сподели в обръщението си към множеството доктор Атанас Атанасов – претендент за кмет на Тръстеник. “Аз ще продължа стореното от Валентин Великов. С помощта на Община Иваново ще бъдат довършени започнатите планове, ще бъдат и изпълнени поетите от него задължения. Ще завърша почтено мандата на предходния кмет благодарение на ГЕРБ. Ще вложа всички сили, умения и контакти, с цел да направя това село още по – положително за живеене за нас, нашите деца и нашите внуци ”, безапелационен бе доктор Атанасов.
Кметът на Община Иваново Георги Миланов прикани да се гласоподава с номер три в неделя за доктор Атанасов, с цел да продължи осъществяването на дилемите от предизборната стратегия.
На срещата участваха още националният представител и регионален координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев, националният представител доктор Андриан Райков, общинският началник на партията Никола Пеков, ръководителят на Общинския съвет, общински съветници, кметът на Община Иваново Георги Миланов, кметове на кметства, доста поданици на обитаемото място и посетители.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР