Русата Златка и Гери-Никол са две от звездите, които ще

...
Русата Златка и Гери-Никол са две от звездите, които ще
Коментари Харесай

Ето кои ще са участниците в „Като две капки вода”!

Русата Златка и Гери-Никол са две от звездите, които ще вземат участие в новия сезон на „ Като две капки вода ”, дочу HotArena. Шоуто за имитатори потегля по Нова тв от 26 февруари и ще бъде в директна борба за фенове с готварското риалити на Би Ти Ви „ Мастър началник ”. 

Тази година продуцентът Магърдич Халваджиян е решил да убие конкуренцията с провокативното наличие на двете русокоски. И Гери-Никол, и Златка Райкова към този момент били подписали контракти с него и, в случай че не стане нещо изключително, което да осуети присъединяване им, всеки понеделник ще показват имитаторски умения в ефира на Нова. Дали имат гений за реплика, към този момент не е ясно. Факт е обаче, че и двете са с капацитет да съберат солидна публика пред екраните, което е най-важното за едно шоу. Вероятно ще ги гледат освен почитатели, само че и хора, които не ги харесват и чакат с неспокойствие да видят по какъв начин ще се изложат. 

Иначе Гери от дълго време е в положителни колегиални връзки с Халваджиян . Нейната звезда изгря през 2014 година в продуцирания от семейството „ Х Фактор ”. Оттогава тийн идолката поддържа непрекъсната топла връзка с водещите. За Златка Райкова пък се знае, че надалеч преди да пробие с голи фотоси в известно мъжко списание, е правила обезверени опити за кариера на певица. Мечтата на живота й била да стане музикална звезда. Преди години се опитва в една от първите дамски чалга обединения – „ Фатално 3 ”. Продуцент й е миската Жени Калканджиева. Триото обаче бързо се разпада. Днес Златка се изявява освен като модел, само че и като дизайнер, а понякога – с дребни функции в киното и телевизия. Но продължава да мечтае за музикалната сцена и съгласно осведомени, в присъединяване в „ Капките ” вижда късмет да се потвърди с глас. 

Според слуховете, третият сигурен участник във формата е Константин. Музикантът е любим и на мъже, и на дами и това евентуално ще му подсигурява място на финалите. Говори се, че Софи Маринова също била поканена в новия сезон на шоуто. Тя сигурно няма проблеми нито с пеенето, нито с имитирането на други реализатори, изключително на персоналния си кумир Лили Иванова. Как обаче ще се оправи с танците на сцената, е въпрос с доста незнайни, написа " Уикенд ". 

Съдейки по практиката на Магърдич Халваджиян досега, не е изключено да притегли в имитаторското шоу и участник от последния „ Х Фактор ”. Много евентуално е това да бъде Йоана Димитрова от Монтана, която в края на 2017-а завърши на второ място във формата. Няма да е изненада, в случай че в „ Капките ” забележим и танцьора Атанас Паскалев, който е част от балета на шоуто. Той е прочут като отличен подражател на Енрике Иглесиас. Танцувал е и в „ Х Фактор ”, а в последния сезон на музикалното шоу беше и участник, само че не стигна до концертите онлайн. Пробва се и в единствения към този момент сезон на „ Пееш или лъжеш ”. 

В деня, в който Нова тв пуска „ Капките ”, Би Ти Ви дава старт на четвъртия сезон на „ Мастър началник ”. Готварското шоу обаче потегля час по-късно от имитаторското – в 21. Във вторник пък по Нова ще върви новото предаване на Мастър шефа Виктор Ангелов – „ Hell’s Kitchen ”. Той ще се бори за фенове с досегашните си сътрудници в кулинарното предаване на Би Ти Ви Андре Токев и Петър Михалчев, с които се раздели, с цел да прави лично предаване. Мястото, което освободи, заема италианецът Лео Бианки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР