Русата Златка и Емануела се хванаха за косите още в

...
Русата Златка и Емануела се хванаха за косите още в
Коментари Харесай

Русата Златка гони Емануела от Брадъра

Русата Златка и Емануела се хванаха за косите още в първите дни на Биг Брадър поради ревността на плеймейтката . От екипа издадоха, че фолкпевицата е била на крачка да напусне скоростно формата поради държанието на Райкова, която безусловно не била на себе си поради близостта сред гаджето й Благой Георгиев и Емануела. незабавно откакто влязоха в къщата на Биг Брадър: Most Wanted, двамата влюбени започнаха със свадите. Сексапилната плеймейтка прояви ревнивост още при първата задача, която нейният обичан трябваше да извърши дружно с една от някогашните си приятелки - фолк певицата Емануела.



Двамата трябваше да задържат топче за пинг-понг с лицата си и в един миг се оказаха в рискова непосредственост. Това подлуди русокосата сексбомба, която по-късно в спалнята дръпна тежка тирада на някогашния футболист.

Той пък се опитваше по всевъзможен метод да я успокои. В края на краищата двамата заспаха прегърнати, само че в днешния епизод пристрастеностите се нажежават до алено и Емануела взема решение да си тръгне, с цел да приключи спора. Емануела и някогашният футболист бяха близки преди към десетина години. Певицата сама се хвалеше, че излиза на сантиментални вечери с Благо, който тогава бе с майката на двете си деца Христина
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР