Русата водеща Мария Игнатова сподели със своите почти 50 хиляди

...
Русата водеща Мария Игнатова сподели със своите почти 50 хиляди
Коментари Харесай

Мария Игнатова показа дълги крака от стара кола

Русата водеща Мария Игнатова показа със своите съвсем 50 хиляди почитатели в Инстаграм, че една от най-дългогодишните ѝ връзки, на която явно не има намерение скоро да постави край, е тази с... персоналния ѝ автомобил. По всичко проличава, че тя държи доста на транспортното си средство, въпреки да са минали цели 15 години, откогато се е сдобила с него. Привързаността с колата не ѝ е разрешила да я размени с някоя по-нова и съвременна машина, съответстваща на личната ѝ известност, написа life.dir.bg.

И въпреки мнозина да допускат, че колата, за която става въпрос, най-вероятно е от тези скъпи и изящни возила, чиято мода не може току-тъй да отмине с времето... Само че това е неточност, защото приказваме за дребен Fiat Cinquecento, който несъмнено не попада в листата със скъпи и първокласни покупки.

Актрисата разгласява в обществената мрежа изложба от три фотоси, на които се вижда, че е спряла колата си на жълтите павета зад Руската черква в столицата и е " хваната " да излиза от нея. На фрагментите русокоската е облечена в къса бяла рокля, разкриваща дългите ѝ крайници, обути в черни токчета, с един от които е стъпила на земята. Стройната фигура на актуалната брачна половинка на Ивайло Цветков-Нойзи за прощален път провокира възхищението на нейните фенове, които не икономисаха ласкавите си думи за визията ѝ. Неотдавна тя показа по какъв начин я поддържа, а точно с доста тренировки и придвижване.

В мненията под настоящия ѝ пост обаче не липсваха и закачки, защото на тях се вижда, че автомобилът ѝ е излязъл от обрисуваното паркомясто, заемайки част от прилежащото. Този факт даде мотив на някои от потребителите на платформата да проявят своята остроумие, изтъквайки, че за толкоз години зад кормилото не е усвоила майсторлъка на вярното паркиране.

" Марчето - добре! Показваме крайник, тяло... супер! Ама да вземем да се научим и по какъв начин се паркира!? ", написа един.

" За 15 години най-малко да беше се научила да го паркираш ", гласят думите на различен.

Тя реши да е оправдае и да я разясни, че " Когато паркирах, имаше място що се касае за един Fiat500, сред две заети места. Но, да. Разбирам. ", написа Игнатова в мненията.

Други обаче даже не обърнаха внимание на разположението на транспортното средство, като че ли заслепени от външния тип на Игнатова, чиято възраст по нищо не проличава, както излиза наяве от мненията им. Те означиха, че наподобява на същинска абитуриентка, на чиято хубост даже Моника Белучи била завидяла.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР