Русата страна на красотатаКато дете Матилд Лакомб никога не си

...
Русата страна на красотатаКато дете Матилд Лакомб никога не си
Коментари Харесай

C'est la vie: Момичетата и момчето на бъдещата красота


Русата страна на хубостта

Като дете Матилд Лакомб в никакъв случай не си е представяла, че някой ден ще стане сполучливо бизнес момиче. Мечтаела е да бъде основен редактор на обичаното си списание – Еlle.

" След като приключих лингвистика, направих стаж в редакцията на Elle, даже няколко мои публикации бяха оповестени, само че по това време се роди концепцията за Jolie Box и ми се наложи да направя избор ", си напомня тя.

Едва на 23 години, през 2011 година, тя основава своята дребна компания и стартира да продава красиви козметични кутийки онлайн. Много бързо притегля вниманието на Birchbox, на които продава правата. Успоредното с това Матилд прави своя блог La vie en blondе  ( " Животът в русо " ), а през 2018 година създава  – бранд за нова генерация (за Франция) хранителни добавки. Матилд счита, че бъдещето на актуалната козметика се крие в цялостнатата грижа.



С помощта на Франсоа Морие, неин дълготраен съучастник, тя влага персоналните си спестяванията и се заобикаля с " анонимни бизнес ангели хранители " – така тя назовава своите почитатели в Instagram.

" Без тях Aime нямаше да просъществува. За разлика от множеството start-up бизнесмени, аз нямах потребност да върша изследване на пазара. Бях сигурна, че тази публика е сигурна и ще бъде заинтригувана. И до ден сегашен взаимоотношението с тях е моят извор на ентусиазъм. "

За момента френското момиче предлага 3 растителни коктейла под формата на желирани пастили, витамини и пробиотици, чийто състав изискуем на микро-нутрициониста Валери Еспинас. 

    И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР