Русата секбомба Андреа отново предизвика смях в залата с поредния

...
Русата секбомба Андреа отново предизвика смях в залата с поредния
Коментари Харесай

Андреа втрещи с криви гърди и клъцнат нос

Русата секбомба Андреа още веднъж провокира смях в залата с следващия си фотошоп гаф. Бившата възлюбена на боксьора Кубрат Пулев втрещи почитателите си в Инстаграм с последните си фотоси, които качи на профила си в обществената мрежа. Страстта на певицата да поопипва оттук-оттам фотосите си, пропускайки в бързината някой или различен подробност, е общоизвестна на феновете ѝ. В множеството случаи пред тях изскача една друга, неведнъж комична, Андреа, с префасонирано лице, несъразмерни пропорции или пропуснат детайл от ошлайфаното ѝ с компютърни стратегии тяло.

И този път не бе по-различно, откакто Андреа още веднъж съумя да стресне почитателите си със фотография от Малибу, Калифорния, На нея лявата гърда на русокоската наподобява по-голяма от дясната, а това несъмнено подсеща за намесата на промяна. Дебнещите консуматори незабавно видяха несъответствието и попитаха за какво наподобява по подобен метод. Не по-малък потрес измежду тях провокира и друга фотография на Андреа. На нея певицата е отстрани, а носът ѝ просто не е нейният. Дали роля за това и тук е изиграл обичаният ѝ фотошоп, или този път е играл ножът, не знаем.

Но е прекомерно евентуално и Андреа, по образеца на колежките си Преслава, Камелия и Анелия, да е клъцнала доста огромна част от другояче хубавия ѝ нос. Ужасени от фотоса останаха и немалка част от почитателите на певицата, които искрено обявиха, че излъчването и физиономията на него нямат нищо общо с тези на фаворитката им. "Коя е дамата на фотографията? ", "Излагаш се. Лошото е че си вярваш ", "Нов нос? ", "Хайде стига Андреа, тези модифицирани фотоси са до неразбираемост. Чак пък толкоз ли не се харесваш, та се правиш на друга? ", не крият те разстройването си, представени от woman.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР