Русата коса е сред запазените марки на Елена Йончева, която

...
Русата коса е сред запазените марки на Елена Йончева, която
Коментари Харесай

Вижте Елена Йончева като брюнетка

Русата коса е измежду запазените марки на Елена Йончева, която даже роднините й не са виждали с друга от общоприетата за нея прическа, научи HotArena.

Напоследък депутатката от Българска социалистическа партия съзнателно се стреми към непретенциозен и елементарен външен тип, само че до момента в който към момента е била дамата до някогашния министър председател Сергей Станишев си е разрешавала надалеч по-смели опити.

Преди години Елена се впуснала в ексцентричен план на известно фешън списание, чиято концепция била да преобрази някои от най-знаковите русокоски у нас в брюнетки, като ги накара да се замислят до каква степен цветът на косата ги построява като персони, писа „ Ретро “.

В предизвикването се впуснали още актрисата Емануела Шкодрева, певицата Преслава Пейчева и чалга звездата Камелия. За фотосесията стилистите нахлупили черна перука с бретон на Йончева и я облекли в рокля на точки, фрапантен червен чорапогащник и червени обувки на висок ток, въодушевени от френския изискан.

Оказало се, че на Йончева й се харесала ролята на модел и от сякаш скромна журналистка тя небрежно придобила присъщата за моделките суетливост.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР