Русата амбиция на Продължаваме промяната“ Деница Симеонова е на път

...
Русата амбиция на Продължаваме промяната“ Деница Симеонова е на път
Коментари Харесай

 Eто я новата фаворитка на Киро  



Русата упоритост на „ Продължаваме промяната “ Деница Симеонова е на път да детронира персоналната любимка на Кирил Петков Лена Бориславова от сърцето му, разясняват в партийните редици. 30-годишната някогашна депутатка, която роди прякора на експремиера „ Просто Киро “, наричайки го по този начин по време на своя пламенна тирада в Народното събрание, все по-често показва близостта си до него.

Запознати разкриват, че младата инженерка и предприемачка се възползвала от разхлабените позиции на Лена в партията, с цел да я измести и да заеме нейното място и в политиката, и в сърцето на Петков. За да нервира съперницата си, Деница не стопира да разгласява фотоси в тясна непосредственост с Кирил, които демонстрират, че и към нея отношението е особено. Акцията ѝ почнала, откакто Бориславова разгласи, че няма да взе участие на изборите и сякаш се отдръпва от политиката поради очерненото си име и накърнена известност след любовните кавги към нея.

На втори следващи избори Симеонова ще бъде лидер на листите на Политическа партия във Враца, където е родена и израснала, до момента в който Лена няма да участва като кандидат-депутат в нито един изборен регион. 30-годишната русокоска е приключила Природоматематическата гимназия в града, а като ученичка се е занимавала с пиано и солфеж. Впоследствие взела инженерна компетентност – бакалавър и магистър, в Техническия университет в София със златен орден за отличие. Докато съперниката ѝ Лена е специализирала в „ Харвард “, Деница е натрупала познания в Англия, Португалия и Съединени американски щати. Преди да пристане на „ Просто Киро “, Симеонова е работила за служебния кабинет на Стефан Янев.

С Петков се познавала персонално от 2016 година около заниманията си в областта на предприемачеството.
Докато е била студентка, врачанката е имала сериозен другар, само че в последните години е още веднъж волна пеперуда, описват нейни близки. За разлика от Лена Бориславова, към която брачната половинка на Кирил Петков Линда таи злоба и нееднократно двете са влизали в остри битки, Деница се радва на благоразположението на някогашната премиерша. Двете са в другарски връзки и по нищо не проличава до момента канадката да е ревнувала мъжа си от русокосата инженерка. Симеонова е близка и до семейство Даниел и Виолета Лорер, посочени за сиви кардинали в редиците на Политическа партия. С Лена обаче по никакъв начин не се спогаждали. Избягвали да са на едно и също място и едновременно дружно още откогато се срещнали.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР