Румяна Тренчева поема в нова обединена роля управлението на общия

...
Румяна Тренчева поема в нова обединена роля управлението на общия
Коментари Харесай

Румяна Тренчева ще управлява общия бизнес и партньорската мрежа на SAP за Централна и Източна Европа

Румяна Тренчева поема в нова обединена роля ръководството на общия бизнес и партньорската мрежа на SAP за Централна и Източна Европа от 1 май 2018 година Тя минава на позицията от шеф на SAP България и SAP Югоизточна Европа, които заема надлежно от 5 и 2 години.

Общият бизнес на SAP е един от най-големите сегменти в компанията, като Румяна Тренчева застава отпред на районния екип, който дава отговор за този бизнес – непосредствено и през сътрудници.

От основаването й през 2008 година, партньорската стратегия е основен детайл от тактиката на SAP за индиректното предложение на решенията и плановете на компанията във всяка една страна. Румяна Тренчева ще ръководи процеса по развиването на ново потомство гъвкава и устойчива екосистема към нововъведенията на SAP в 16 страни.

„ Румяна е потвърдила в годините, че е изцяло фокусирана и отдадена в развиването на новаторското облачно портфолио на SAP с нашите клиенти в България и района на ЮЕ. Напълно естествена последваща стъпка е да придвижи тази визия и метод измежду нашите сътрудници и да им помогне в трансформацията им в прогресивни, стратегически сътрудници на актуалния бизнес. България е основен пазар в Югоизточна Европа и аз съм сигурен, че ще продължи да се развива под новото управление ”, показа Симон Калуза, шеф на SAP за Централна и Източна Европа.

„ Румяна е потвърден водач с визия, на който разчитаме да поведе растящия ни Общ бизнес до поставените нови високи цели. Във времена на динамични нововъведения, близкото съдействие с партньорската мрежа и бързото асимилиране на софтуерните разработки са основополагащи за триумфа на SAP ”, показа доктор Александър Арнолд, вицепрезидент на SAP за Общия и Партньорския бизнес, Европа.

Управител на SAP за Югоизточна Европа става Грегор Потокар, понастоящем шеф на SAP Словения.Всички промени са ефикасни от 1 май.

Новият шеф на SAP България ще бъде разгласен при започване на юни, като краткотрайно ролята ще заема Радомир Миланов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР