Румян Овсепян е новото попълнение на Арда Кърджали. Арменецът пристигна

...
Румян Овсепян е новото попълнение на Арда Кърджали. Арменецът пристигна
Коментари Харесай

Новият в Арда: Играл съм срещу Левски, футболът в България е добър

Румян Овсепян е новото попълнение на Арда Кърджали. Арменецът дойде през днешния ден в София и се чака да подпише с новака в Първа лига. Самият той съобщи, че има наблюдения върху българския футбол.

„ Преди време играх контрола против Левски. Знам, че това е мощен шампионат. Харесва ми и страната и мисля, че футболът в нея е на положително ниво”, разяснява той при идването си.

Овсепян има 17 мача с националния тим на Армения. Освен това за своите 169 мача в арменския хайлайф той има маркирани 30 гола и 19 асистенции. Въпреки че е употребен повече като отбранителен халф, Овсепян показа, че няма терзания да играе и пред опорните полузащитници.

„ Играя като отбранителен халф, само че мога да играя и в нахлуване. За мен няма значение. Чувствам се добре и на двете позиции. Важното е къде съм нужен на треньора”, добави той.

В последния месец Овсепян е упражнявал самостоятелно в търсене на нов тим, само че изрази вяра, че бързо ще навлезе във форма и ще помогне на новия си отбор в Първа лига.

„ Честно казано, за последно играх преди повече от месец. Досега си търсих тим и съм упражнявал единствено самостоятелно. Старах се да се подкрепям във форма и се надявам, че ще съм подготвен за игра напълно скоро”, приключи арменецът

Още по тематиката:

Това е новата звезда на Арда Кърджали

Арда подписва с арменски национал

Арда с оферта към Косъма
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР