Румен Угрински, който изчезна изненадващо като водещ на „Господари на

...
Румен Угрински, който изчезна изненадващо като водещ на „Господари на
Коментари Харесай

Румен Угрински погреба брат си

Румен Угрински, който изчезна изненадващо като водещ на „ Господари на ефира” навръх 24 май, е погребал брат си. Антонио си отишъл единствено на 57 години и актьорът бил унищожен от тъга, разкри вестник „ Таблоид”. Той си взе няколко дни отпуск от шоуто за гафове по Нова, само че от през вчерашния ден още веднъж е на екран дружно с Мария Игнатова. Двамата ще водят до края на сезона през юли, а след това предаването излиза в отмора до септември.

Сериозни торбички под тъжните му очи издадоха душевното положение на господаря на ефира, който е извънредно завързан към Антонио. Той също е артист, приключил е ВИТИЗ дружно с Мая Новоселска, Кръстьо Лафазанов и Теди Москов и е бил на щат във Варненския спектакъл. Името му дал таткото на двамата, който също е мъртвец от дълго време. Той доста обичал опера, по тази причина кръстил с необикновеното име сина си. Бащата има и още един наследник от къс брак, за който Румен и Антонио схващат след години. Петър Угрински приключва медицина и става един от най-хубавите гинеколози.



Заедно с Угрински в ефир се върна и кучето Дасти, което и различен път е създавало въодушевление в студиото на Господарите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР