Румен Телото. Така казват в НСО на охранителя с жълтата

...
Румен Телото. Така казват в НСО на охранителя с жълтата
Коментари Харесай

Само във Фрог: Румен Телото казват в НСО на гарда с жълтата фланелка

Румен Телото. Така споделят в НСО на охранителя с жълтата фланелка, който през вчерашния ден управлява акцията по обезвреждане на “неканените посетители ” в парк “Росенец ”, където се намира летния Сарай на Доган. Още през вчерашния ден Ивайло Мирчев, който бе дружно с Христо Иванов на мястото, означи във Facebook, че двама от гардовете на Доган са Калин Гаджев и Румен Желязков.

Според наши източници Румен е приключил Шуменското артилерийско учебно заведение. Служители на НСО описа пред Фрог: “Той самичък си даде името “Телото”, тъй като непрекъснато се фука пред сътрудниците си: “Гледай какво тяло имам!”. Според тях той не блестял с особени познания.

Източниците ни признаха, че от доста години защитата на Доган била проблем за службата, защото той не попадал в законния кръг от охранявани лица. Затова по думите им, постоянно се търсела малка врата по какъв начин да се оправдае уговорката на държавните гардове към почетния ръководител на Движение за права и свободи.

По отношение на другата скандално охранявана фигура- Делян Пеевски, там нещата стояли по-различно. От НСО разкриха, че той имал право на защита, само че повода да се желае това, се базирала единствено оперативна информация от ГДБОП. Преди години там сякаш постъпил сигнал, че се готви нападение против Пеевски. Имало подозрения, че въпросният сигнал бил съзнателно пуснат, с цел да има мотив да се постави държавна защита на корпулентния народен представител от Движение за права и свободи. “За толкоз години никой не си мръдна да ревизира този сигнал дали е същински или подправен, дали има заплаха за него, или е отпаднала”, допълниха още източниците ни. Те загатнаха, че доста непосредствен човек на Пеевски в ГДБОП, който всички наричали Боби Гъ.., стоял зад тези сигнали.

В НСО под сурдинка се разяснява и фактът, че освен в парка “Росенец” нелегално се загражда държавна благосъстоятелност. Същото се правело и на станцията на властта в “Евксиноград” край Варна, с цел да не може простолюдието да припарва до зоната, където височайшите особи се препичат на слънце.

Специално за министър председателят Бойко Борисов пък употребил там обособен независим плаж, където се намира така наречен “Слънчево бунгало”. “От едната страна буна, от другата буна, а по средата по море се поставя катер на Гранична полиция да пази. Всичко се блокира”, допълниха от НСО.

Скандалът със българският байрак



Припомняме ви, че на 26 май 2019 година у нас се организират изборите за членове на Европейския парламент. Почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган гласоподава в 36 СУ " Максим Горки ". Снимкитеь на които се вижда ясно охрата му са по всички медии. Фкусът най-често е точно върху многочислените момчета, която на всички места са разпознати като гардове от НСО. Никъде, няма опровергаване на това. От фотосите ясно се вижда, че момчетата са същите, които видяхме да изблъскват във водата някогашният министър на правораздаването Христо Иванов на плажа „ Росенец “ до сарая на Доган. След случката обаче НСО стремително разпрати опровергаване, че службата не пази въпросното място.

Най-елементарния въпрос е за какво един път за НСО не е проблем да ги разпознават като техни чиновници, в случай че не са, и надлежно - за какво става проблем когато блъскат хора във водата и ги заплашват, че е им спукат лодката и ще останат там? Ризата и костюма ли ги прави част от службите или не са си ги разпознали, тъй като не смъкват тъмните си очила?



Вероятно самият Ахмед Догад е бил в парцела си, поради лицата на правилните му охранителите и държанието им, което видяхме през вчерашния ден на плажа.

Ето и няколко публикаци от вота на Доган на евроизборите, с цел да се уверите сами, че лицата на момчетата са един и същи:

.

.

.

.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР