Румен Ралчев, като охранител Бившият кмет на Варна, Христо Кирчев коментира

...
Румен Ралчев, като охранител
Бившият кмет на Варна, Христо Кирчев коментира
Коментари Харесай

Румен Ралчев – невероятният възход на един кадър на ДС 

Румен Ралчев, като охранител
Бившият кмет на Варна, Христо Кирчев разяснява възходът на Румен Ралчев, някогашен кадър на службите за сигурност и сегашен тамплиер:

„Невероятен напредък за един охранител!
Снимка 1: Румен Ралчев /първият в дясно, до брачната половинка ми Юлиана/, отговарящ за защитата на Цар Симеон || при визитата му във Варна 1996 година Имах достойнството като кмет на Варна, да посрещна царя.

Снимка 2: Днес, Румен Ралчев като началник на Тамплиерите, професор, лекар на науките, богат човек, връчва на военачалник проф. Мутафчийски званието Рицар на годината!

Държавна сигурност се грижи за кадърните си фрагменти. Дай боже всекиму подобен напредък!“

Б.Р. Румен Ралчев е приключил право в Софийския университет и УНСС. На 29 март 1974 година е назначен като шпионин III степен в поделение „ Лична защита “ (охраната на Централен комитет на БКП). От 1 септември 1976 година е нараснал в звание лейтенант, а от 1 септември 1979 година в старши лейтенант. От 4 май 1978 година е преназначен като шпионин II степен. От 28 април 1981 до 3 март 1982 година е старши шпионин, а по-късно до 20 юли 1984 година е заместник-началник на поделение в Управлението за сигурност и защита. От 20 юли 1984 година е основен контрольор. Бил е треньор по джуджо, тренира битка и самбо.
Ралчев като тамплиер
През целия си живот е служил в службите за сигурност. Бил е шеф на защитата на Тодор Живков, Петър Младенов и Желю Желев. Служил е в Управлението за сигурност и защита (УБО), а след 1989 година – в Националната работа за защита (НСО). През 1986 година атакува сержант от националната милиция, който се пробва да отбие колата му от околовръстното на град София заради минаване на кортежа на Тодор Живков, за което през 1987 година му е отказано преназначаване в Софийското градско ръководство на Министерство на вътрешните работи. Напуска системата, преди да се пенсионира. От 1991 година се занимава с частен бизнес. При първото си завръщане в България през 1996 година Симеон Сакскобургготски избира неговата компания „ Балкан секюрити груп “ да го охранява.

През септември 2013 година огромният му наследник, Роман, е задържан за владеене на опиати. В персоналния автомобил на 29-годишния мъж са открити няколко разфасовки хероин. Години наред за Роман има оперативна информация, че популяризира дрога в региона на „ Хиподрума “ и „ Лагера “. Освен това той обичал да парадира с произхода си. Именно името му го избавя няколко пъти при спорове в подземния свят.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР