Румен Радев заговори за манипулиране на изборите по време на

...
Румен Радев заговори за манипулиране на изборите по време на
Коментари Харесай

Радев натопи Цветанов за изборните манипулации, който му казал, че... ВИДЕО

Румен Радев заприказва за манипулиране на изборите по време на срещата си с представители на ГЕРБ във връзка насрочване на дата на идния избор в изискванията на пандемия

"За да няма внушения за манипулиране на изборите, би трябвало да се вземат ограничения, с които да се подсигурява на българите, че няма да бъдат опорочени изборите. Става дума за логистични, организационни и здравни ограничения. Надявам се да видя ограничения, подхванати от управлението на страната и ЦИК, които да убедят народа, че няма операции ", сподели той.



"Бившият ви съпартиец Цветан Цветанов сподели, че такива операции съществуват. Не знам какво е имал поради, само че изхожда от своя някогашен опит. Може с него да уточните защо става въпрос ", добави Радев.

"Важно е, като приказваме за здравни ограничения, да отчетем и 2-та милиона българи зад граница. Имахме онлайн конферентна среща с техни представители. Трябва да се откри решение те да гласоподават, тъй като се сблъскват с големи проблеми от пандемична позиция като напредване, скупчване и така нататък Трябва да се подсигурява конституционното право на глас на всеки един българин ", сподели той.

"Членовете на комисията би трябвало да имат защитни средства. Всеки българин, влизащ в изборната секция, би трябвало да получи пакет защитни средства. Това покачва доверието неизбежно ", сподели още Радев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР