Румен Радев в момента се доказва като политик и до

...
Румен Радев в момента се доказва като политик и до
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Президентът ни се води, ни се кара

Румен Радев сега се потвърждава като политик и до края на мандата ще стане изцяло състоятелен въпросът дали към този момент не е изместил Бойко Борисов от позицията на най-силна фигура в публичния живот у нас.
Между двамата има конкуренция, която може да се трансформира в дружба, в случай че политическата обстановка в страната го изисква. Това сподели в изявление за „ Тази сутрин” огромният български артист и зам.-председател на Българска социалистическа партия Стефан Данаилов.

По думите му, характерът на президента дава отговор на приказката „ ни се води, ни се кара”. " Той не е ухилен, аз все го карам, „ Усмихвай се, момче”. Фуражката, която цялостен живот е носил, тя е главната спънка. Но, това че има темперамент, че устоя на напъна и всевъзможни мечти, които се приказват за него – че щял да прави придвижване, партия, няма такива работи ", изяснява артистът.

Той беше безапелационен, че президентът не прави нищо под диктата на „ Позитано” 20, само че също по този начин акцентира, че българската левица не извършва сляпо командите на европейските социалисти и точно с държанието си през последните години водачът на ПЕС Сергей Станишев е отчуждил част от „ червения” електорат.

Данаилов призна, че има разлом и сред някогашния министър председател и ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, само че не удостовери информациите, че към този момент е решено евролистата на социалистите да се води от различен, а не от Станишев.

Любимият на генерации българи артист акцентира, че в политиката едно неверно решение може да заличи всичко, реализирано на сцената и на екрана. А той още веднъж се готви за режисура – въпреки да признава, че към момента му е мъчно да върви и зрението да не му разрешава да чете текстовете. Въпреки тежките моменти в последните години, Стефан Данаилов пожелава на всички повече оптимизъм през 2019 година и триумфи – а те идват единствено със здравето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР