Румен Радев само за един месец измете“ всички специалисти от

...
Румен Радев само за един месец измете“ всички специалисти от
Коментари Харесай

Борисов: Само за месец Радев махна всички експерти, за да се купят „Грипени“

Румен Радев единствено за един месец „ измете “ всички експерти от министерства и прокара пазаруването на „ Грипени “. Това отговори министър председателят Бойко Борисов на изказванието на президента, че не е контрактувано индустриално съдействие против покупката на F-16.

„ Това е единственото, което може да твърди Радев “, уточни Борисов.

„ Моето държавно управление плащаше и „ Кугари “ -те и „ Спартан “-ите. Да ме заведе и да ми покаже контрактуваното от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори". Да ми покаже завода за взаимно съдействие “, прикани министър председателят.

„ Ние работим освен с американски, само че и с френски, белгийски и други специалисти за взаимно произвеждане на бронирани машини “, разкри Борисов и уточни, че те към този момент са посетили България.

„ В момента всички работим по взаимно произвеждане на избрани съставни елементи в тази сфера “, уточни той и предвижда, че напълно скоро ще произвеждаме в автомобилната индустрия.

Премиерът акцентира, че покупката на F-16 е най-хубавото сега.

Призова и президентът да попита Корнелия Нинова къде са заводите от тяхното ръководство.

„ Критикува единствено държавното управление, само че не е споделил една дума против Българска социалистическа партия, против Движение за права и свободи, не е споделил една дума против ръководството на неговата партия, която го направи президент “, съобщи Борисов.

„ И Радев, и Нинова се държат като прясно родени бебета, като че ли са се родили през вчерашния ден, като че ли не са ръководи 20 години “, уточни той.

Премиерът разяснява и тематиката с горенето на боклуци у нас.

„ Има европейски наставления, които доста прецизно съблюдаваме. Ще ми е забавно да видя при кабинета „ Орешарски “ дали са внасяли отпадък. Когато станах кмет, боклукът на София се хвърляше в дерето на „ Суходол “ и това беше решението на ръководещите преди да се появи ГЕРБ. В момента на всички места се построяват сепариращи съоръжения. В София е най-модерния в Европа цех за битови боклуци, а депото в „ Суходол “ е рекултивирано “, сподели Борисов.

По думите му рецесията с водата в Перник се дължи на неприятно ръководство от страна на ВиК сдружението. Той уточни, че към този момент са почнали сондажи за търсене на вода, която да се отведи към язовир „ Студена “ и че по празниците ще се работи непрекъснато. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР