Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от

...
Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борбата между Борисов и Радев е неизбежна

Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила очевидно не е нито съветски сътрудник, нито е президент на Българска социалистическа партия. Това става очевидно от активността му през последните шест месеца. Той е самостоятелен човек. Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила се оказа права, като съобщи, че го издига, с цел да победи, а не да й слугува. Пълна нечиста сделка се оказа и тезата, че той не е натовски военачалник.

Това сподели в утринния блок на БТВ социологът Андрей Райчев. Заедно с него посетител беше и политологът Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна... към профила. Двамата разясниха първата година от президентския мандат на Румен Радев. "В момента има остро политическо опълчване. На този декор Румен Радев може единствено да печели. Има сериозен рейтинг. Радев изпълва визията за президент. Все отново първите три месеца бяха доста слаби със служебното държавно управление. Имаше и други кавги, само че Радев съумя да се научи. Чисто пиарски съумя да потули няколко абсурда. Трябва да му отдадем заслуженото за това, че се учи ", сподели Коларова.

"Румен Радев не държи дълги речи. Кратко, ясно и тъкмо. Така печели, тъй като очевидно българският народ го хареса. Радев е действително самостоятелен и не е сложено лице. Радев седи на свое място и си построи личен облик. В момента Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е отдал приоритет на външната политика и Радев се вписва добре. Борбата сред Бойко Борисов и Румен Радев е неизбежна. Все отново не би трябвало да забравяме, че Радев има 22 визити в чужбина ", разкри Райчев.

"Сблъсъкът сред президента и ГЕРБ се случи при предаването на властта и прекосяването към естествен кабинет. След това нещата утихниха, тъй като няма поле за скандал сред президент и парламент. За мен Радев величествен гаф, като в новогодишното си послание не загатна, че тази година е година на европредседателство. Добре, че ГЕРБ тогава се занимаваха с други неща. Не знам дали го е направил преднамерено, само че в случай че е по този начин, това е сериозен геополитически гаф ", добави Румяна Коларова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР