"Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от

...
"Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Божков има пръст в стълкновенията от вчера

"Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на към този момент не трябва да бъде именуван президент на републиката, той е Румбата, който по една случайност има достъп до обществени изяви ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " зам.-министърът на външните работи и водач на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

"Да посегнеш на независимостта на правосъдната власт, зовейки за протест и гражданска война, това не може да бъде президент. Не бих противоречил на никой, който каже, че Радев наруши Конституцията, тъй че няма моралното и конституционно право да бъде президент ", разяснява той.

Правителството: Президентът изиска цялата власт

"Само безумец може да си разреши да намерения за наслагване на етническото напрежение в България, тъй като то не съществува. Езикът на омразата, който се лее от лица като Руменчо, демонстрира, че няма лимит който в името на зли корпоративни ползи, да не бъде преодолян. Като общество следва да сме остри и недопускащи да се употребяват политически процеси, с цел да се отклонява вниманието от предприемачи, избягали зад граница. Божков има пръст в стълкновенията от през вчерашния ден ", показа Георгиев.

"Видях в страничните улички на "Дондуков " лица, които бяха подготвени да предизвикат напрежение, излъчваха експанзия, която след това ескалира. Не считам, че има съображение да подаде държавното управление оставка, следим политически миш-маш, това са хора, които са се компрометирали неведнъж през годините – Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския ли, Мая Манолова  Мая Манолова Мая Божидарова Манолова е български политик, депутат от парламентарната група на ли, Бабикян ли? Плесницата на изборите за тях ще бъде доста звучна ", уверен е той.

"Естествено е, когато има предумишлено предпочитание за конфликти и борба, полицията да бъде на мястото си и да предотврати принуждение. Интересчийство, корпоративни ползи, политическа неудовлетвореност сплотяват съперниците на властта, желаят да съборят страната ", съобщи още Георг Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР