Румен Радев от Игри на волята“ се е снимал вече

...
Румен Радев от Игри на волята“ се е снимал вече
Коментари Харесай

Джена снима брата на Румен Радев в клип Видео

Румен Радев от „ Игри на волята “ се е снимал към този момент в доста попфолк клипове, само че в този момент звездата изгрява и за неговия по-малък брат Атанас Радев. Той и гаджето му лъснаха в новия видеоклип на Джена към песента „ Не е обич “. 

Наблюдателни фенове незабавно видяха безумната аналогия на Румен Радев и брат му. А наподобява и той е тръгнал по стъпките на батко си със фотосите във фолк клипове, като сефтето направи с Джена и безспорния й шлагер.

Джена е снимала и самия Румен Радев в клипа към песента „ Сърце от лего “, а по-късно го видяхме и в ленти на Емануела и Деси Слава.

Историята на „ Не е обич “ е много забавна, защото това е ария на 15 години, само че от няколко месеца е неоспорим шлагер и страшна сензация в Тик-Ток. Затова Джена е решила да я запише с нов аранжимент и да я показа на публиката си,

Ето какво написа тя при премиерата на клипа: “Не е обич ” – една ария, която е на 15 години, а вие я заобичахте толкоз доста. Песента, която в последните месеци прави фурори по моите участия и я пея по няколко пъти на вечер, а се трансформира и в същинска TikTok сензация. По тази причина взех решение бързо да я снима, да я “облека ” в нов аранжимент и да ви я подаря за 8 декември, с цел да я слушате още повече! “Не е обич ” – моят привет за всички вас “.

Любимата певица разгласи още една вест – стартирането на нейния youtube канал, който за няколко дни натрупа над 20 хиляди почитатели./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР