Румен Радев определи държавния бюджет за следващата година като разоряващ,

...
Румен Радев определи държавния бюджет за следващата година като разоряващ,
Коментари Харесай

Радев бесен за Бюджет 2021, но няма да наложи вето

Румен Радев дефинира държавния бюджет за идната година като разоряващ, чиято философия е " след мен и потоп ".

Държавният глава обаче няма да наложи несъгласие. Румен Радев съобщи, че никой президент до момента не е налагал несъгласие на държавния бюджет- той е инструмент на държавното управление. Радев обаче добави, че държавното управление би трябвало да има разсъдък да мисли какво ще стане със страната и след него, освен да мисли в границите на своя мандат.

Бюджетът освен, че не е реален, той към този момент е несъответстващ на настоящите действителности, да не приказваме за провокациите, които ни чакат през 2021 година, сподели още президентът Радев. Той уточни, че в случай че се съпоставя метода на българското държавно управление към тези провокации с метода на държавните управления от другите европейски страни, ще се отговори за какво сме на последно място в Европа и за какво разликата сред нас и другите европейски страни продължава да пораства.

По думите на президента Радев идващият кабинет ще бъде подложен в извънредно неподходяща обстановка - " опоскана хазна, банкрутирали семейства и бизнеси, липса на доходи, нула промени и най-вероятно обществени напрежения, тъй като приходите при този бюджет няма от кое място да дойдат, а обществените разноски неизбежно ще бъдат спрени ". Радев уточни още, че този бюджет ни въвлича във от ден на ден държавни задължения, при все по-неконкурентна стопанска система.

Президентът Румен Радев отговори на журналистически въпроси откакто участва дружно с вицепрезидента Илияна Йотова и кмета на София Йорданка Фандъкова на ритуала по вграждане на главния камък на новостроящия се православен храм " Св. Пимен Зографски " в парк " Тинтява " в столичния регион " Изгрев ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР