Румен Радев обяви, че темата с апартаментите на властта, закупени

...
Румен Радев обяви, че темата с апартаментите на властта, закупени
Коментари Харесай

Румен Радев за апартаментите на властта: Рефлектира се върху доверието в институциите

Румен Радев разгласи, че тематиката с жилищата на властта, закупени от строителна компания „ Артекс ” на цени под пазарните, надвишава съответните случаи и директно рефлектира върху доверието в институциите и държавността.

Вчера стана ясно, че ръководителят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, министърът на правораздаването Цецка Цачева и депутатът от ръководещата партия Вежди Рашидов са се сдобили с евтини жилища, в елитни столични квартали. Днес стана ясно, че заместник-министърът на спорта Ваня Колева ще е съседка на Цветан Цветанов в постройката на улица „ Латинка ” в „ Изток ”. Цветанов е кум на Колева.

„ Спомняте си, че единствено преди два месеца на своя годишен доклад приканих Комисията за битка с корупцията и лишаване на нелегално добито имущество и другите органи да навлязат и в усърдно отбягвания периметър на властта. И доста ясно споделих, че в случай че това не се случи, то търсенето на правдивост и отмъщение може да излезе рамките и механизмите на закона “, сподели още президентът Радев.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР