Румен Радев обяви, че ще се кандидатира за втори мандат

...
Румен Радев обяви, че ще се кандидатира за втори мандат
Коментари Харесай

Румен Гълъбинов: Радев искаше да се заяви отрано

" Румен Радев разгласи, че ще се кандидатира за втори мандат девет месеца по-рано от времето до изборите ". Това съобщи в ефира на " Делници " по телевизия " Евроком " финансовият специалист Румен Гълъбинов.

" Това евентуално е подбудено от обстоятелството, че той желае да се съобщи още от в този момент за продължение с още един мандат на неговото президентство ", добави още той.

" Мисля, че Радев посочи задоволително причини в интерес на това и търси огромна, необятна поддръжка ", безапелационен бе експертът.

" В демократичните страни с обичаи в изборния развой и изобщо с повече политическа история, кандидатури като президент, се афишират най-малко една година по-рано ", посочи още Гълъбинов.

" Нашият развой би следвало да се ориентира към едно по-дългосрочно обмисляне, по този начин както и за другите неща съпътстващи политиката, стопанската система, финансите ", счита финансовият специалист.

" Ние, българите би трябвало да се научим малко по-дълго и по-отрано да си планираме нещата ", приключи Румен Гълъбинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР