Румен Радев няма ресурс за промени, той говори повече като

...
Румен Радев няма ресурс за промени, той говори повече като
Коментари Харесай

Анализатори: Радев няма политически ресурс, за да започне свой проект

Румен Радев няма запас за промени, той приказва повече като анализатор, а не като политик. Президентът няма никакви външнополитически връзки. Това сподели в утринния блок на btv политологът Румяна Коларова. " Основният запас, който може да експлоатира, е общественият му облик. Политика не се прави с огромни поетични текстове ", добави тя.

" Радев се опитва да приказва на езика на всички опозиции, той приказва както приказва партията, която го поддържа - Българска социалистическа партия ", каза от своя страна социологът Първан Симеонов. Той се пробва да каже на хората внимателно, че ще имат опция през следващите години, през него, да мислят за смяна в политическия модел ", добави още той.

" Не могат да бъдат обединени опозициите в Народното събрание, това ще докара до край. Сриването на Търговския указател и сходни са микропроблеми, а когато говори за систематични проблеми, трябва да посочи действителни такива. Страх го е, че в случай че проговори в речите си за огромните политически подкрепи, ще стане въпрос и за катастрофата с татко му ", разяснява Коларова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР