Румен Радев няма никакъв политически ресурс, за да започне свой

...
Румен Радев няма никакъв политически ресурс, за да започне свой
Коментари Харесай

Анализатори: Румен Радев няма никакъв политически ресурс, за да започне свой проект

Румен Радев няма никакъв политически запас, с цел да стартира собствен план, считат анализатори. Според Румяна Коларова и Първан Симеонов той няма даже запас за ясно политическо опълчване.

„ Той приказва като анализатор повече, в сравнение с като политик”, счита Коларова. Тя дефинира актуалната позиция на Радев като „ основен кадровик”, тъй като някои назначения не могат да минат без неговото единодушие, само че не разполага с запас във външната политика, да вземем за пример.

„ Радев експлоатира обществения облик и неговият екип създава едни поетични текстове, които имат високи качества, само че такава политика не се прави”, безапелационна е Коларова.

Румен Радев: Оставките не са решение, а бягство от отговорност Нови избори няма да дадат смяна, в случай че политиците не се оправят с проблемите, то жителите ще намерят решения

Според Първан Симеонов президентът се пробва да сплоти в един облик всички опозиции в страната, което е невероятно. „ Той се пробва да каже на хората, несъмнено внимателно, че ще имат евентуално опция в идните години, през него, да мислят за смяна в политическия модел”, разяснява Симеонов.

Коларова разяснява, че не е допустимо Радев да се трансформира в обединител на опозициите в страната. „ Всеки един опит да приказваш от името на толкоз разнолики и опълчени политически субекти наподобява на президента да го прави, само че вътрешно това е куха работа. Няма по какъв начин да стане това”, безапелационна е Коларова.

Има ли политическо въздействие за потулване на случая с бащата на президента? Георги Радев и триколка с неработоспособен се удрят на кръгово кръстовище в Харманли на 17 август, злополуката не е маркирана в бюлетина на Министерство на вътрешните работи

Според нея президентът разчита на „ микромениджмънт”, като приказва за обособените проблеми в страната.

„ Когато президентът реши да задълбае в тези проблеми, той би трябвало да уточни систематичният проблем, а не неговите микропроявления. Него го е боязън да приказва за защита на властта, тъй като незабавно ще се сетят за татко му. За клиентелните практики също, тъй като огромна част от клиентите на Българска социалистическа партия са спонсорирали неговата кампания”, сподели още Коларова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР