Румен Радев кара своя втори, последен мандат, но какво ще

...
Румен Радев кара своя втори, последен мандат, но какво ще
Коментари Харесай

„Стършел“ гостува на ДЕБАТИ: Какво ще прави Радев, когато му изтече мандата?

Румен Радев кара своя втори, финален мандат, само че какво ще прави, когато той изтече, чудят се неговите последователи. От карането на самолети към този момент не може да припечелва, тъй като е на възраст, само че по какъв начин тогава ще си изкарва хляба? Ще предскажем: със 100 % сигурност ще стане горски. Може да звучи изненадващо, само че ето за какво ще избра тази специалност.

Директорите на шестте държавни горски стопанства получават по-високи заплати от президента, министър-председателя и депутатите. В края на май размерът на президентската заплата бе 11 300 лв.. За съпоставяне: шефът на горското в Смолян Здравко Бакалов взима 14 377; над 14 000 е заплатата и на шефа на шуменското лесничейство Ради Иванов. Какво е общото сред тях ли? И двамата са назначени на тези благи постове от служебното президентско държавно управление на Гълъб Донев.

Трябва особено да споменем и ръководителя на управителния съвет на горското във Враца Славей Тоширов. Този горски в действителност е пенсиониран … авиатор. Че белким един някогашен авиатор има качества да бъде лесничей? Разбира се, че може, тъй като господин Тоширов има най-важното качество – той е бил първият самолетен инструктор на … президента Румен Радев. Затова, за признателност, с изключение на тлъста пенсия в този момент получава и тлъста заплата.

Така че да не го мислим президента. След като му изтече мандатът, той има повече от свои хора в държавните лесничейства, които незабавно ще го назначат за горски без никакъв конкурс. А след това умерено може и да си направи партия на горските. В коалиция със „ зелените “ тя като нищо чудно може и да влезе в Народното събрание.

Сергей Трайков
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР