Румен Радев изказа недоумение, че редовното правителство отстранява кадри, влезли

...
Румен Радев изказа недоумение, че редовното правителство отстранява кадри, влезли
Коментари Харесай

Румен Радев недоволен от "изчегъртването" на кадрите му от правителството на Петков

Румен Радев изрече неразбиране, че постоянното държавно управление отстранява фрагменти, влезнали във властта по време назначените от него служебни кабинети. " Учудващо за мен и объркващо за доста хора е систематичното отстранявана на фрагменти на служебното държавно управление, които откриха голям брой корупционни схеми от които действително стартира смяната ", сподели той пред публицисти.

И добави, че чака държавното управление да се концентрира върху гарантирането на енергийната и продоволствената сигурност, тъй като с работата му са свързани доста очаквания, само че и доста упования за повече резултати.

Помолен да разяснява обстоятелството, че България и Унгария са единствените членки на Европейски Съюз и НАТО, отказали военна помощ на Украйна, Радев съобщи, че като държавен глава няма да допусне въвличането на България в " този спор ".

" Избран съм да не отстъпвам сигурността на българите и мира в България, цената на войната я заплащат жителите, а не телевизионните проповедници. Моята грижа са хората ", отговори президентът.

Запитан какво е мнението му за съответна изява на съветското посолство в обществените мрежи, той отговори, че чака " освен посланикът на Руската федерация, а всички посланици в България да се изявяват в границите на своя статут с почитание към българските институции и суверенитет ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР