Румен Радев изглеждаше като решителен човек, може би трябваше да

...
Румен Радев изглеждаше като решителен човек, може би трябваше да
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: О.р Данов: От Военното ни разузнаване редовно излизат хора с белезници, продали тайни

Румен Радев изглеждаше като съдбоносен човек, може би трябваше да се кандидатира като министър на стопанската система, само че като държавен глава и боен министър не става. Вече прави нелепи военни изявления, които не устоят никаква военна експертиза. Като да вземем за пример това, че Украйна ще изгуби. Може ли на втория ден след войната да се вършат такива разбори. Не е правилно, че единствено народът заплаща. Плащаме всички и политиците. Надявам се, че на Путин към този момент му е спретната килията в Хага и ще протече съответният правосъден развой. Това разкри членът на УС на Атлантическия съвет в България о.р. Васил Данов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Тези петима, които държат Путин надалеч от нуклеарното копче, не ги познавам. Това е строго секретна информация. Как е задействан този механизъм не мога да кажа, само че се надявам, че съгласно настоящето разпределение на силите, политически и по всякакъв начин всички ще застанат на страната на Украйна. Мисля, че няма връщане. Ако някой в този момент се произнесе " ЗА " Путин, това значи на идващите избори да го няма. България още веднъж сме някаква перверзия ", добави Данов.

" В Литва от 10 дни има изключително състояние и то разрешава да се работи с по-твърди ограничения против петата колона - против националните предатели. Ние би трябвало да обявим изключително състояние. Ако не може в този момент, то идващият парламент. Ние сме в трагична позиция - нямаме въоръжени сили, нямаме авиация, службите ни са пробити - през месец от Военното разузнаване извеждат някакви хора с белезници, които продават секрети. Ние сме един продънен кашон, аз моля обществото ни да се стегне и да направи нужното, с цел да може отпред на страната ни да застанат читави и свестни хора, които не са продажници или не считат занапред да се продават на Путин, тъй като можем да бъдем тежко отсвирени от НАТО и Европейския съюз ", сподели още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР