Румен Радев е сценарист на всичко, така че знае повече

...
Румен Радев е сценарист на всичко, така че знае повече
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Румен Радев е сценарист на всичко

Румен Радев е сценарист на всичко, тъй че знае повече от мен, разяснява министър председателят Бойко Борисов, който дойде в Пловдив довечера, час откакто коментар там направи и президентът.
Премиерът уточни, че президентът е сценарист на антиправителствените митинги, които се организират от осем дни насам всеки ден на жълтите павета в София, а също по този начин и в редица градове на страната.
Описвайки се като най-опитният политик, най-вече избиран от народа, Борисов разяснява отговорността на държавното управление и съдружните сътрудници да не се „ цепи ” страната тъкмо в този момент, тъй като идните месеци до декември светът ще влезе в тежка рецесия.
„ ГЕРБ е най-голямата партия. Как не познават Шиши? А когато даваха поддръжка за Движение за права и свободи, президентът Радев познаваше ли го? Да каже коя социална поръчка! И да забележим при Българска социалистическа партия, когато са били на власт, какво са получили Движение за права и свободи ”, разяснява Борисов в отговор на думите на Радев по-рано сподели: „ Друг е давал – в тази ситуация министър-председателят Борисов, големи публични поръчки за милиарди таман на „ Шиши “ ”.
Да каже кой са и незабавно да се направи цялостна инспекция, съобщи министър председателят Борисов.
В умозаключение министър-председателят сподели, че Движение за права и свободи още веднъж са се събрали с Българска социалистическа партия.
Вижте още:
Радев: Има нации без държавни управления, само че няма държавно управление без народ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР