Румен Радев е по-различен президент от всички, които сме имали

...
Румен Радев е по-различен президент от всички, които сме имали
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Има зелен рекет и той е подхранван отвън

Румен Радев е по-различен президент от всички, които сме имали досега. Така някогашният длъжностен министър председател и ексдепутат от Национална движение „Симеон Втори" проф. Огнян Герджиков разяснява първата година от мандата на президента.

Герджиков уточни, че военната специалност на Радев има своите плюсове. "Той е един порядъчен и виновен човек и считам, че той е един добър избор за президент ", сподели Герджиков пред NOVA, който бе назначен за длъжностен министър-председател точно от Румен Радев.

"Ако бяхме президентска република, евентуално това, което споделя той, щеше и да го прави. Но той няма тези лостове. Затова Румен Радев непрестанно бие камбаната там, където вижда, че нещата не са такива, каквито би трябвало да бъдат. Смятам, че има неща, които не подсигуряват в задоволителна степен това, за което е изработен законът. Наистина има известна заплаха да се употребява като бухалка ", добави проф. Герджиков.

Бившият длъжностен министър председател се спря и на проблема с построяването на втори въжен превоз в Банско, застрояването на Пирин и митингите на природозащитниците.

"Споделям това, което много хора обявяват, че има "зелен рекет " и той е подхранван извън, от страни, които имат развъртян туризъм. А България има прелестни условия за туризъм, освен летен, само че и зимен туризъм. И ние се самоспънахме в развиването на зимните курорти. Витоша е едно голямо благосъстояние за София ", сподели Огнян Герджиков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР